Åker till Sofias land!

Nu åker jag till Sofias land ute i skärgården! Kommer att bli grymt roligt och jag längtar såå mycket. Vi hade ju jättekul förra sommaren när jag var där! ♥



Kommer inte att uppdatera fram tills på tisdag så att ni vet! Puss på er fina bloggläsare!

Midsommar

Just nu är jag hemma hos Karin. Vi har firat midsommar ihop och bara haft allmänt mysigt. Nu ska vi ut och träffa några kompisar!

Blog u later!








Det härhade jag på mig idag:
Linne - Topshop
Shorts- Bikbok


Fina du!





Sorry guy's

Förlåt för dålig update dom senaste dagarna. Men jag har helt enkelt inte haft tid. I måndags var jag hos min fina vän Clara. Trodde att jag skulle hinna slänga in ett blogginlägg medans jag var där men det blev ikke så. Sen på Tisdagen åkte jag hem till Karin med Clara och Valerie också. På kvällen när jag var där så fick jag såklart migrän, men den gick som tur var över senare när jag hade sovit bort den. Så jag stannade kvar hos Karin med alla tjejer och sov där. När jag sen kom hem igår fick jag otroligt ont i huvudet och jag gick och la mig halv sju, halv sju!! Tråkigt nog så var huvudvärken kvar imorse och höll i sig i princip hela dan. Men nu är jag frisk!
Morgondagen, Midsommar ska firas med lunch med familjen först sen åker jag till min vän Karin.

Fred ut.

Hos Clara Holm

Just nu befinner jag mig hos min fina Clara Holm♥ Ska sova här så jag uppdaterar nog lite mer ikväll!

Sleepover at Karins balkong

Nu sitter jag och Karin på hennes balkong och ska sova häär.
Godnatt!


Sista träningen

Nu åker jag och josefine till vår sista träning med Twisters Cheer Elite JrA. Eftersom att det här är det absolut bästa laget jag har gått i under den tiden jag har gått på cheerleading så kommer det nog att bli väldigt sorgligt ikväll när alla skills åt. Men som tur är så har vi en avslutningslunch på söndag hos Karin som kommer bli jätterolig!















'



äääälskar er tjejer!




Åker till Karin

Nu åker jag till min kära vän Karin. Vi ska ha picknick någonstans sen åker vi nog hem till henne och hoppar studsmatta, hehe.





Såhär ser jag ut idag. Har på mig min nya bandeau som jag köpte någon dag förra veckan.


Sommarlov

Nu är det sommarlov. Ett ord, äntligen. Äntligen läxfri, ingen stress, allmänt bra humör hela tiden, ingen panik ångest för ett kommande prov som man inte pluggat till. Den här sommaren ska bli den bästa sommaren hittills, det har jag bestämt. Under Juni ska jag bara umgås med vänner och familj och under hela Juli är jag på konfaläger sen i början på agusti åker jag och en av mina bästavänner Anna till spanien en vecka och lever livet. Slutade ju skolan igår och jag och Anna invigde sommarlovet med att bada för första gången iår! Bättre sent än aldrig. Sen mötte vi upp Matilda på Café 60 och fikade efter det åkte vi till Djurgården och täffade lite människor sen bar det hemmåt!
Imorgon blir det Gröna Lund med massa härligt folk, kommer bli awesome!

Nu ska jag sova, ska vara på grönalund tidigt imorgon, hehe.






















Ojdå vad många bilder det blev. Hoppas att det är okej! Godnatt kära läsare!

Äntligen mina!

Nu är dom här snyggingarna äntligen mina! Har letat efter dom ett bra tag och nu hittade jag dom. Lite too expensive men det var dom värda.
549 kr på Topshop!

What are words

Tävlingen i helgen gick sådär, vi kom 5 av 10 lag tror jag att det var. Hade ju hoppats på pallplats, menmen.
Idag efter skolan så gick jag och Filippa till hötorget och köpte med oss jordgubbar som vi tog med oss till gamlastan där vi satte oss på kajen och myste(mös) hur säger man? Fick med mig några fina grejer hem som jag visar lite senare!


Fina du!


MALMÖ

Nu åker jag till Malmö för att tävla RM med bästa Twisters! Taggaaa!
Har inte bestämt mig om jag ska ta med mig min dator så jag vet inte som jag kommer att kunna blogga, men jag kanske kan få låna någon annans dator om dom tar med sin.

Nu åker jaag!





Är med min kära Maj


Nu ska vi gå ut på hennes balkong och äta ben&jerrys, njuta av att det är kristihimmelfärd (=låånghelg) och bara ha allmänt mys.
Ps. På lördag tävlar jaaaag!

RSS 2.0