Godnatt

Hej alla coolers

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig eftersom att jag ska tävla imorrn och ska upp väldigt tidigt. Men jag tänkte hinna med ett snabbt inlägg innan dess. Idag har jag inte gjort någt speciellt bara vart hemma och haft lite tråkigt och packat inför morgondagen sen pratade jag med sofia för unjefär en halvtimma sen eftersom att hon ska åka bort till thailand i två veckor, gud vad jag kommer att sakna den underbara människan, men vi får hoppas att dom närmaste två veckorna kommer att gå väldigt fort!

Men ni får ha det bäst tills vi hörs nästa gång kanske imorgon om jag hinner

Puss och Kram


Gud vad jag kommer sakna dig sofia, vi ses om två veckor, älskar dig!


NY DATOR!

Hej bloggen!

Just nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på Idol med min sprillans nya bärbaradator ifrån hp probook :D. Den är lagom stor och jättbra på alla sätt, fast jag inte riktigt har förstått mig på den än. Idag har jag vart i skolan och vi slutade halv fyra, på en fredag! det måste ju vara olagligt att få sluta så sent på en fredag!.


Föresten på söndag tävlar jag :D, det ska bli superkul, jag ska tävla i cheerleading för alla er som inte visste det.

Men ni får har det så bra så hörs vi imorrn, puss och kram


ONSDAG

Hejsan alla!

Jag vet inte vad jag ska skriva men jag kan iallafall säga att Anna Pedersen tog några bilder på mig för ett tag sedan, jag vet inte vad ni tycker men jag tycker väldigt mycket om dom. Tack Älskade Anna världens bästa fotograf! besök hennes blogg naannah.blogg.se











Vad Tycks?


RSS 2.0