Jag är bäst

Hej,

Gissa vart jag är nu? Jo du gissade rätt hemma hos Filippa som varje tisdag och vi kom preciis hem. Imorgon har paralell klassen (stavning?) soare' och jag kanske ska titta på den tsm med Ida och sen åka hem till henne och sova där, men inget är bestämt ännu så vi får se hur det blir.









Puuuss

Lördag/vårfest

Hej bloggen

Idag var det vårfest på min skola för dom nya fyrorna som ska börja. Efter vårfesten åkte jag och Filippa in till Nacka forum och shoppade, jag shoppade två par ''träningsbyxor'' och Filippa lite annat. Vi tog minst 40 bilder och här kommer några av dom :).


                                        Filippa sötis




                            Vi målade ansiktsmålningar











mer bilder kommer imorgon. Puuss

Ska jag klippa mig?

Tycker ni att jag ska klippa mig?  Asså nu har jag väldigt långt hår( syns inte på bilden) På sommaren kan det ju vara skönt att ha lite kortare hår, men jag vet inte. Vad tycker ni?


Talang 2009

Nu är jag hemma hos filippa och ska sova här tills på söndag, vilket känns väldigt nice. Vi har precis avslutat ett långt sims-spelande och ska snart titta på Talang 2009. Problemet är bara att jag är sjuukt hungrig! Men jag får vänta och nöja mig med ett äpple så länge. I onsdags köpte jag ett på crocker jeans och en supersöt kjol som kommer på bilder nedan. Imorgon ska både jag och filippa till vår skola kl.10.00 på en vårfest för dom nya fyrorna som ska börja i vår skola till hösten. Filippa ska sköta cafe't och jag ska typ hjälpa Anna och hennes familj att ha en tävling med kasta bollar i en hink. Senare på lördagen ska vi nog kanske åka in till Nacka forum och shoppa :). Sen på söndag är det träning klockan 8.00 till 12.00 alltså i fyra timmar!, men det blir kul.
Nu måste jag sluta för nu är det nog snart käk.





                                            Jag med ett äpple


                                     Fina jeans fula ben


                                          Äpple


                                     Min supersöta kjol


                                            Igen

Puuss

Dålig uppdatering

Hej bloggen

fööörlåt för dålig uppdatering men jag har inte hunnit. Just nu sitter jag hemma hos filippa ( som varje tisdag) och har precis ätit rostat bröd :). Nu tänkte jag berätta lite om veckan.
Onsdag: Inget speciellt var bara hemma.Eller jo juste vi skulle gå på någon teater men den blev inställd så hela klassen gick till mcdonalds och fick glass, av vår lärare som bjöd alla trettio stycken. Sen träffade vi typ också en jättesöt hundvalp, bild kommer nedan.
Torsdag: Charlie fyllde år! så alla grattade henne med sång och tårta. Efter skolan åkte jag till Elin(bästavän)och firade valborg med henne och hennes syrra och hade jätte mysigt. Jag har tyvärr inga bilder just nu eftersom jag är inne på filippas dator men dom kanske kommer imorgon.
Fredag: Jag åkte till My(bästavän) som jag inte har träffat på nästan ett helt år och gick på hennes fest, och sov över med henne och en annan Elin. Och vi tre bestämde också att jag och Elin i sommar ska följa med My till Estland!! gryymt kul.
Lördag: Hade ridning och cheerleading.
Söndag: jag gick på ett släkt kalas.
Måndag: Åkte in till gallerian med Stella och Lisa för att köpa jeans


                                       Jag och hunden

                                     
                                Jag och älskade Ebba

                                        
                                            Challan!!


                             Den supergoda tårtan



Love

RSS 2.0