Rubrik

Hej Hej


Just nu sitter jag och Lisa på min mammas jobb och käkar godis. Vi ska egentligen sälja majblommor(som jag har börjat med) men mamma är typ på möte så det blir när hon kommer. Ikväll ska jag sova hos lisa och hoppa studsmatta så mycket som det går :). Ni får ha det så  tills vi hörs ikväll,


Puuuss


Vår, vår, vår

Måndag, slutade kl.13.00, knappt inga läxor, och en stor varm härlig sol! sköönt. Idag efter skolan träffade jag pappa och vi åkte till kungsan och satte oss vid fontänen där körsbärs träden hade blommat och käkade jordgubbar och glass. Jag har också gjort tre inköp från ginatricot, två tröjor och en liten väska.
ÄNTLIGEN BÖRJAR VÅREN KOMMA, JIPPI



            Bild: Jag med jordgubbe
           Fotograf: Jag

  
      Bild: körsbärsträd
     Fotograf: Jag

        Bild: körsbärsträd
       Fotograf: Jag

           Min glass, mango-vattenmelon

                                       Dagens inköp

Puss puss
       xoxo
             alina

HELG!

Hej alla glada

Just nu pratar jag med anna(i telefon), kollar på talang2009 och bloggar :). Idag stannade jag, Stella, Lisa och Ebba kvar lite i skolan och jobbade på en bilduppgift. Har inte så mycket mer att skriva men troligtvis imorgon, eller i kväll så kommer bilder komma ifrån sälen :). I ett tidigare inlägg hade jag skrivigt om sälen men jag råkade sååklart tabort den.

Men ni får ha det så bra puss


         hehe...


Två fina dagar med Anna

Hej bloggen 

Igår och idag spenderade jag med Anna som sagt. Så i tisdags (igår) vid tolv tiden cycklade jag ner till bussstationen nära mig för att hämta Anna. När vi kom hem så var det så fint väder så vi böt om till shorts och hoppade studsmatta. När det började bli lite kallare så gick vi in och kollade på Twilight, den var faktiskt rätt bra, värd att se! och på kvällen hjälpte Anna mig med mitt nya photoshop  och med min nya header :). Vi somnade runt elva-tolv tiden och vaknade unjefär vid tio, eller Anna vaknade vid tio jag vaknade redan nio, som vanligt alltid morgonpigg. När vi hade ätit frukost skyndade vi oss för att åka in till stan och shoppa. Jag hittade två par linnen, en jätte snygg t-shirt, fem par örhängen, och ett örngott. Jag hade tagit massor med bilder på mig och Anna på mobilen, men jag vet inte vart sladden till mobilen är och jag kan inte heller skicka bilderna till datorn för jag vet inte hur man installerar Bluetooth. Men jag hann ta några bilder innan digitalkameran laddade ur. Men jag hade iallafall jätte kul med Annapanna. Älskar dig Anna!!

Love
       Alina


                                    Anna fixar sin kamera


Ny header!

Kolla, jag har precis fått en ny header! Med hjälp av underbaraste anna. Vad tycker ni? :)

FÖRE:




EFTER:


    

.

Hej bloggen. förlåt,förlåt, förlåt och återigen förlåt för att jag inte har bloggat på en hel vecka, jag har bara haft sååå mycket att göra. Men igår var jag och Soffi  hemma hos Felicia :). Det var jätte kul, dom lärde mig Flickis( Flickflack) så nu kan jag : frivolt, salto, handvolt, rondatflickis, fyra flickisari rad och stilla flickis ( på studsmatta) !! Haha vilken skrytmåns man är. Så nu om cirka 2 timmar kommer Anna hit :). Så jsg återkommer lite senare, tills dess:

Hare.

xoxo Alina


RSS 2.0