Hos Flipp

Förlåt, förlåt förlåt för dålig uppdatering. Mitt internet har inte funkat. Men nu är jag hos Filippa, som varje tisdag :). Vi ska strax dra iväg på cheerleding så det blev ett snabbt inlägg för dagen.












                       Puss och kram på er alla sötisar

EARTH HOUR

Hej bloggen och alla superfina läsare

Eftersom Sofia sovöver hos mig igår följde hon också med mig till ridningen. Efter ridningen sjutsade vi henne till sin träning. Sen åkte jag mamma och mina yngre brorsor till gamlastan för att kika på Christians (min låtsas pappa) nya jobb lokal sen åkte vi hem och jag träffade alva.

Love alina

Jo juste, om kl. 20.30 till 21.30 är det Earth Hour, så släck alla lampor, tv apparater och datorer och tänd ljus och bara mys med familjen, själv ska jag nog spela lite kort och mamma ska fixa mina naglar :). puss


tingeling

Hej igen, här kommer bilderna som jag lovade förut. Vissa bilder är tyvärr fel håll, är tyvärr för trött  för att ändra. 






 

Pussisar<3

Sufia o jag

Tjena bloggeli bloggen!, förlåt för dålig uppgradering. Men jag har haft ganska mycket att göra dom här dagarna, massa prov hit o dit. Sofia är häär :D. Äntligen, efter många månaders väntan har vi äntligen träffats. Runt tre tiden mötte jag sofia vid Åhlens city, och vi åkte hem till henne för att hämta saker( cheer saker o sov saker) hemma hos sofia fick jag massor med presenter, jag spm älskar presenter. jag fick sjukt mycket smycken, och ett jätte sött bästishjärta som jag igentligen skule ha fått i julas <3. Nu måste vi tyvärr sticka käket kallar, bilder kommer efter maten :).

with Love  
             Alle-balle and Sufia 

tisdag

Hej alla sköna läsare. just nu sitter jag och Filippa hemma hos filippa och ätar mackor. mums. Nu måste vi dra iväg till cheerleadingen. Här kommer några bilder.




                                     Jag och flopp


                            Jag som häst, riktigt snygg! (vet inte vad filippa gör)


                                             Inga kommentarer


                                           haha sötisfilippa


                             Min bästevän kom på besök :)


           Jag och filippa brann ett tag, sjutton vad det gjorde ont!


                                                   <3


                            Den här bilden gillar jag mest av alla <3


                                                       Puss


          fula jag och filippa svängde förbi london en snabbis


                              Ja, jag vet att jag är snygg?


Puss och kramis

Måndag

Japp då var det måndag igen och tbx till skolan...blä. fick precis reda på att vi har NO prov på torsdag eller onsdag så jag har precis pluggat till det, skit kul^^. Men idag slutade vi iallafall kl.1 så det var skönt, efter skolan gick jag ebba och charlie en snabbis på stan och jag hann köpa två fina linnen från JC.

Nu ska jag ta och ringa sofia,
Puss och kram skumbanan

Lördag

Hej bloggen. Tänkte berätta lite om vad som hände igår :). Unjefär vid 10.00 tiden blev jag sjutsad ner till stallet. Vi skulle hoppa och vi hoppade jätte roliga hinder. Pakethinder, vatten hinder och ett jätte litet hinder som kanske bara var lite mindre en 1 meter brett. Sen senare på dan 15.00 hade jag cheerleading träning. Vi skulle ha gymnastik hela träningen och vi fick göra gymnastik på AIRTRACK!! för er som inte vet vad det är så är det som en slags matta som är väldigt stoor, lång, hög och studsig. Sen gjorde jag också salto(bakåtvolt) på vanlig cheer matta( det är som en slags matta):D. sen efter träningen 18.00 gjorde jag snabbt iordning mig och åkte med min mamma och min låtsas pappa till stan för att träffa mina mostrar och dras killar för att se Bounce CAUTION. Dans föreställningen var sjukt bra och handlade om rädslor och kunde vara lite läskig ibland. I en del av föreställningen satte sig publiken ner( det var stå platser) och alla medlemarna i bounce skulle dansa tryckare med nårga i publiken.Och en av medlemarna Joe, min mosters kille(stolt) bjöd upp mig och vi dansade, och jag fick också komma upp på scenen och kasta tårta i joe's ansikte :D. Efter föreställningen fick publiken börja dansa och jag blev ''in puttad'' i mitten och började dansa, alla tyckte det var jätte bra och skrek och klappade händerna:D:D.

Hoppas att ni hade en grymt bra dag igår för det hade iallafall jag.
Ciao
P.S föreställningen är verkligen värd att se! D.S

Låt bilden tala för sig själv


Joe är han längst ner till höger :)


vafan

Hej bloggen, jag hade skrivit värsta långa inlägget sen förstör nån skit bild alltihopp. Så jag skriver om det imorgon. men här kommer iallafall lite bilder från idag.



                             Jag och Lisa på bussen
                                  


                           Påväg hem från bussen



                                                  <3


                                         Min sötnos Oliver


Ska komma igång nu.

Hej bloggen. Nu har min design blivit fixad ( av älskade Anna!). Tack så mycket!. Visste ni föressten att jag var med på tv idag. För att igår kom det ett tv 4 gäng till vår skola och intervjuvade några från vår klass :). Om ni vill se det klippet kan ni gå i på tv4's hemsida (vet tyvärr inte hur man länkar dit) och klika er dit på något vis.   Puss

:)

hej bloggen! Jag tänkte skriva lite om gårdagen såg ut.  Jag och Linnea träffades i stan och åt lunch på mcdonalds sen gick vi och kolla på stan och letade efter ett ' kompis armband' men det fanns inte i typ HELA stockholm. Tillslut bestämde vi oss för att bara köpa en enkel, fin vristlänk, som vår egen grej. När vi hittat 'kompisbandet' gick vi till ' Gallerian' i Tcentralen och åkte skridskor på konst-is. Det var faktiskt jätte kul men jätte svårt! Nu måste jag tyvärr sluta och ge mig iväg till skärholmen och visa mamma vad jag önskar mig i tretton års present (3/3) :).

(P.S  som ni ser är designen inte fixad än, ska skärpa mig.om någon nu ändå läser bloggen, haha)

xoxo
    Alina

hej hej

Hej hej, nu sitter jag och stellan bellan(hon ska sova hos mig) framför datan och kollar runt. Idag var jag stella och lisa på stan och köpte bl.a en bikini och ett par örhängen från H&M(bilder kommer). Efter det blev vi snabbt trötta och bestämde oss för att åka hem. Nu måste vi öva till det stoora hirtoria provet tilss imorgon.

Tills dess, hare bra.

    xoxo 
             Alina


RSS 2.0