Yeee

Nu åker jag in till stan för att träffa en massa härligt folk. Uppdaterar kanske senare ikväll, vi får se!


Choklad

Sitter i sängen och väntar på Anna som sover här ikväll när hon duschar. Muums.
Låt bilden tala för sig själv...

Första Skoldageen!

Yeey, första skoldagen avklarad. Hoppas inte att nian blir alltför tuff. Är ootroligt nervör inför nationella proven, som ioförsig är om typ ett halvår men ändå! Jajaa ska försöka njuta av den läxfria veckan som vi kommer ha nu innan skolan sätter igång på riktigt!
Jag och min käraste vän Fanny i sommras på konfalägret.

åå vad trött jag blir

Blir så otroligt trött på massa omogna personer som startar fake bloggar om andra? Det fanns en fake blogg om mig förut och om en annan tjej i min klass och nu har det tydligen kommit en till om mig? Asså neej jag orkar inteeeeee.
Funderar på att tabort min blogg eftersom att det inte känns lika kul att blogga längre när någon sitter och tar ens bilder och ljuger om sin identitet.

Hollister

Jag är såå sugen på att åka till Täby Centrum där Hollister precis har öppnat! Min vän Karin som var där igår kom hem med många plagg som hon hade köpt därifrån. Ska kanske hänga med henne i helgen dit, vi får se!
Nu ska jag laga lunch sen åker jag till hallen och tränar.

The Vampire Diaries

Nu sitter jag och min käraste vän Filippa i min säng och äter frukost samtidigt som vi tittar på The Vampire Diaries. Kan det bli mysigare?
Senare idag ska jag träffa Felicia och Josefine som jag inte har träffat på typ flera månader!

Over and out.

HP

Jag och 9 andra konfirmander träffades tidigare och kollade på den andra delen av Harry Potter. Såå otroligt bra var den. Och såå kul att träffa några av konfirmanderna från lägret igen!  Efter det fick jag med mig lite grejer hem som jag visar senare. Nu sitter jag och äter, ensam. Haha gud vad tragiskt det låter. Men iallafall sen ska jag försöka att städa min otroligt stökiga garderob och bli av med massa kläder. Sköönt!
 
Här kommer bilderna från konfirmationslägret som jag lovade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kärlek

Tilbaka

Heeej bloggen! Det var ett tag sen nu. Kom ju hem den 31 juli. Morgonen efter det åkte jag till Spanien i en vecka med min vän Anna.
Konfirmationslägret jag var på i en månad var det bästa jag någonsin gjort! Så otroligt fina och härliga människor. Man hade roligt varje dag, det var inte en enda dag på fyra veckor som jag var uttråkad. Så det var jätte sorgligt dagen då alla skulle åka hem och jag grät i typ 2 timmar efter.
Igår var första cheer träningen för året. Så hela den här veckan och nästa består av träningar fem till åtta.
Nu innan träningen ska jag hinna umgås med Karin lite. Lägger in bilder från Konfan och Spanien senare ikväll eler imorgon.
Adios!

RSS 2.0